2441402904 Υψηλάντου 50 - Καρδίτσα woodartbykwst@gmail.com
 
 
 
 
 
 
Wood Art By Kwst
Ξύλινες Κατασκευές | Καρδίτσα
 
 

Στην καρδιά της Καρδίτσας βρίσκεται μια επιχείρηση που φέρνει τη ζεστασιά και την φιλοξενία του ξύλου στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η Wood Art By Kwst είναι περισσότερο από μια επιχείρηση, είναι μια ιδέα και ένα όραμα που αντλούν έμπνευση από μια οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει τη δική της παράδοση και τάση στον κόσμο της διακόσμησης.

 

Στον πολυσχιδή κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης, η Wood Art By Kwst ξεχωρίζει για την αγάπη και την προσήλωση που αφιερώνει στο ξύλο ως υλικό. Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στην τέχνη του ξυλουργικού, η οικογένεια Κωστοπούλου δημιουργεί μοναδικά έργα τέχνης από ξύλο που συνδυάζουν την αισθητική, την λειτουργικότητα και την ποιότητα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με Συνέπεια & Επαγγελματισμό
 

Το ξύλο είναι πολύ περισσότερο από ένα υλικό για εμάς. Είναι η πλούσια ιστορία και η χαρακτηριστική υφή που προσθέτουν χαρακτήρα σε κάθε κομμάτι που δημιουργούμε. Με σεβασμό στην φύση και στην παράδοση, επιλέγουμε προσεκτικά το ξύλο που χρησιμοποιούμε, προωθώντας την βιώσιμη διαχείριση των δασών.

 

Ο σκοπό μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα αντέξουν στο χρόνο και θα γεμίσουν τον χώρο τους με τον θερμότερο αέρα του ξύλου. Κάθε κομμάτι φτιάχνεται με μεράκι και φροντίδα, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και το γούστο του κάθε πελάτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με τη Wood Art By Kwst, δεν δημιουργούμε απλώς έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα. Δημιουργούμε εμπειρίες και αναμνήσεις μιας στιγμής, ή και μιας ζωής. Καλωσορίστε το ξύλο στον κόσμο σας, καλωσορίστε την τέχνη του ξυλουργικού με την υπογραφή της Wood Art By Kwst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

woodartbykwst@gmail.com
 
 

2441402904
 
 

Υψηλάντου 50 - Καρδίτσα