2441402904 Υψηλάντου 50 - Καρδίτσα woodartbykwst@gmail.com

Η Wood Art By Kwst είναι περισσότερο από μια επιχείρηση, είναι μια ιδέα και ένα όραμα που αντλούν έμπνευση από μια οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει τη δική της παράδοση και τάση στον κόσμο της διακόσμησης.

Περισσότερα
Wood Art By Kwst

Wood Art By Kwst

Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στην τέχνη του ξυλουργικού τομέα, η οικογένεια Κωστοπούλου δημιουργεί μοναδικά έργα τέχνης από ξύλο που συνδυάζουν την αισθητική, την λειτουργικότητα και την ποιότητα.

Περισσότερα
Οι Κατασκευές Μας

Οι Κατασκευές Μας

Ο σκοπό μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα αντέξουν στο χρόνο και θα γεμίσουν τον χώρο τους με τον θερμότερο αέρα του ξύλου.

Περισσότερα
Wood Art By Kwst <br> Η Τέχνη του Ξύλου στην Καρδίτσα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με τη Wood Art By Kwst, δεν δημιουργούμε απλώς έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα. Δημιουργούμε εμπειρίες και αναμνήσεις μιας στιγμής, ή και μιας ζωής. Καλωσορίστε το ξύλο στον κόσμο σας, καλωσορίστε την τέχνη του ξυλουργικού τομέα με την υπογραφή μας.

Περισσότερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα καλύτερα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα για τον χώρο σας. Μπορούμε να προτείνουμε σχέδια, χρώματα και στυλ που θα αναδείξουν την αισθητική σας.

Περισσότερα